Home » Pedicure

Pedicure

Voetverzorging

U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die de aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede,regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. 

De werkwijze;

Eerst wordt de huid en de nagels van uw voeten nauwkeurig bekeken. Voor een optimale hygiëne  worden uw voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het weghalen van eelt of likdoorn(s), het op de juiste manier knippen en verzorgen van de van de nagels, het behandelen van ingegroeide teennagel(s) en het polijsten van de nagelplaat. Met behulp van apparatuur wordt u snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van voet en been dit toe laat  worden ter afronding van de behandeling uw voeten met een verzorgende scrub gereinigd en licht gemasseerd.

 

Diabetische en reumatische voet

Ik ben in het bezit van het diploma Medisch Pedicure Dit betekent dat ik gediplomeerd ben voor het behandelen van mensen met diabetici of reuma of de overige risicovoet..

Deze cliënten kunnen, afhankelijk van hun zorgverzekering, de behandeling deels of geheel vergoed krijgen.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb